Pia Grünfeld den 24-06-2015
    Kære elever og forældre

Nu er skoleåret snart slut, og en sommerferie står for døren. Jeg vil på skolens medarbejderes og egne vegne ønske jer alle en rigtig god og forhåbentlig varm sommer.

Når vi mødes igen efter sommerferien den 10. august fra 09.00 - 11.00, er Lone Bech vendt tilbage efter endt orlov, og Pia Møller starter sin orlov. I vil i slutningen af næste uge på Skoleintra kunne se næste skoleårs skemaer.

Vi har ansat Ann Philipsen, Kasper Pedersen og Hugo Rohde Petersen, og Tina Roager har valgt at søge nye udfordringer.

Jeg vil gerne takke alle for et godt skoleår, for samarbejdet og den positive tilgang til vores daglige virke. Jeg glæder mig til at se jer alle igen i august.

De bedste hilsener
    Pia Grünfeld
    Konstitueret leder
    Tommy Lauritzen den 03-06-2015
    Kære elever og forældre i kommende 6. og 7. klasse.

Skolen og skolebestyrelsen  har i indeværende skoleår arbejdet på optimering af skolens It infrastruktur (It vision). Et af punkterne i visionen er BYOD for 6.-10. klassetrin. (Bring Your Own Device). Nuværende 8., 9. og 10. klasse har således allerede nu egne computere med hver dag til brug i undervisningen - og det fungerer!

Efter sommerferien er det så planen at kommende 6. og 7. klasse også skal medbringe egne computere hver dag. (Se bilag). Erfaringer viser at eleverne i overbygningen har mest undervisningsmæssigt ud af er en bærbar computer. iPads, tablets, chromebooks og lign. kan fungere fint i nogle sammenhænge men giver eleverne udfordringer/problemer i skolemæssige sammenhæng. Det er defor skolens anbefaling at eleverne i overbygningen medbringer en computer (mac eller windows).

Tommy, IT admin