Morten Asmussen den 10-07-2018
    Kære alle
    Så er sommeren over os, eleverne er sendt på ferie, og skolen kan blive malet og gjort klar til et nyt skoleår.
    Vi modtager eleverne mandag d. 13. august kl. 9 - 11 til første skoledag med velkomst af nye elever, udlevering af bøger og indretning af klasselokaler.
    Nye elever og forældre får udleveret Uni-login og adgangskoder til Intra første skoledag.
    Buskort til nye elever fremsendes med Postnord i løbet af sommerferien.
    Skolens administration og ledelse kan træffes fra mandag d. 6. august. Det nye skoleskema er færdigt og bliver gjort tilgængeligt i uge 32.
    God sommer.

Laila Fahrendorff den 22-06-2018
    OBS OBS

HUSK at dit barn skal aktivere den nye periode på skolekort seneste 30 dage efter skolesekretæren har bestilt perioden. Perioden fornyes ved at dit barns skolekort skal tjekkes ind i en bus eller på en togstation inden for det gyldighedsområde dit barn har på sit skolekort. Når dit barn tjekker ind, viser displayet en udløbsdato, denne dato er den nuværende periodes udløbsdato, den har ikke noget med den nye periode at gøre.
    Hvis kortet siger en ”båt” lyd skyldes det at elevens nuværende periode er udløbet, men den nye periode bliver alligevel aktiveret og lagt på kortet,således at kortet er klar til brug fra den dato den nye periode træder i kraft.
    • På grund af overlap i perioderne sættes skoleårets startdato til 13/8-2018 . Det kort som eleverne har i dag har udløb i løbet af uge 31 eller 32. Eleverne vil derfor have nogle dage, hvor deres skolekort ikke virker, men de må gerne rejse på det alligevel. Efter 13/8-2018 virker det igen som det skal.

SIDSTE FRIST FOR AT AKTIVERE PERIODEFORNYELSEN ER SØNDAG DEN 8. JULI
    Morten Asmussen den 15-11-2017

Er du opskrevet på vores venteliste, så husk at opdatere skolen med evt. nye oplysninger om kontaktoplysninger og mailadresse.