Morten Asmussen den 15-11-2017

Er du opskrevet på vores venteliste, så husk at opdatere skolen med evt. nye oplysninger om kontaktoplysninger og mailadresse.
    Morten Asmussen den 25-05-2018
    Nyhedsbrev 25.maj 2018

8. og 10. klasse har haft en god lejrskole i København med masser af lærerigt indhold og er nu på vej hjem.
    Hjemme på skolen har pedellerne udnyttet chancen for at få flere klasselokaler frisket op i deres fravær.

Den nye bestyrelse havde sit første møde torsdag 24/5 og har taget hul på en spændende proces.

Vi har elever fra 7. årgang afsted på Talentcamp denne weekend – det bliver spændende at høre om deres oplevelser.
    1. klasse har været i Christianskirken, 3. klasse har været på tur til Sundgade hos Julia , og 4. klasse har været til skolekoncert på Alsion.
    Endelig har vi haft stor travlhed med at vise interesserede ansøgere rundt på skolen. Der holdes samtaler mandag og tirsdag næste uge.