Laila Fahrendorff den 08-05-2018
    Vi søger to lærere.

Se stillingsopslag i vedhæftede bilag.
    Morten Asmussen den 15-11-2017

Er du opskrevet på vores venteliste, så husk at opdatere skolen med evt. nye oplysninger om kontaktoplysninger og mailadresse.
    Morten Asmussen den 20-05-2018
    Nyhedsbrev 18.maj 2018

I den forgangne uge har 3. klasse været på en fin hyttetur til Troldhøj  - endda med indlagt ”natløb”.
    På skolen har vi haft en elev på besøg til 10. klasse, og i ledelsen har vi haft flere gode besøg af interesserede ansøgere til de åbne stillinger. Det er 24. maj kl. 12, der er frist.
    Vi har forinden det fået en stilling besat allerede: Til kommende 1. klasse har vi ansat Benita Bruncke der kommer fra Hørup Centralskole og har mange års erfaring med indskolingsundervisning trods sin unge alder.

Torsdag eftermiddag og aften slog vi dørene op for de nye elever og forældre til 10. og 7. klasse. Det var rart at hilse på nye såvel som kendte ansigter, og vi har allerede en fornemmelse af, at det er gode årgange begge to.

Vi cykler ofte med eleverne, der så skal have cykelhjelm på. Det er der kommet et lille hjertesuk over:
    ”Det er super dejligt at alle har cykelhjelme. MEN.... cykelhjelmen hjælper ikke, når den ikke sidder rigtigt. Hvis et barn kommer til skade i trafikken på min 'vagt' så vil jeg have det skidt, hvis jeg ikke på forhånd har brugt 20 minutter på at hjælpe elever med at få spændt hjelmen.(Og desværre stadig ikke få alle til at sidde ordentligt) Men det smarteste ville være, at forældrene havde styr på det. Jeg har til nogle forældre skrevet, at de evt.  kunne sy stopperne fast, så de ikke flytter sig. Det har ikke haft nogen virkning.For anden gang vi skulle afsted var det stadig de samme = stort set alle hvis hjelme ikke sad godt nok.”
    Hjælp os lige, kære forældre, og få justeret den cykelhjelm ind. Tak.

I den kommende uge er 10. og 8. klasse på lejrskole i København med spændende, lærerige programmer. God tur.

Endelig ønsker jeg alle en god pinse.

• 24-05-2018
    Forældresamtaler · 0KL