Tommy Lauritzen den 27-04-2015
    Mobilsite til ForældreIntra skifter udseende, download ny app fra 4. maj
    I disse dage (onsdag for Privatskolen Als' vedkomne) får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og bliver tilgængelig fra mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan fx gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler.

Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.

Mobilsite til ForældreIntra skifter udseende, download ny app fra 4. maj

I disse dage får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og bliver tilgængelig fra mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan fx gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler.

- See more at: http://www.itslearning.dk/nu-udruller-vi-nyt-mobilsite-og-ny-app-til-foraeldreintra#sthash.XSCv5TMN.dpuf

4. og 6. klasse til opera på Sdbg Slot · 4KL · 6KL
    Møde med skolepsykolog · 4KL
    Ny 0. klassesmøde · 0KL