Morten Asmussen den 15-11-2017

Er du opskrevet på vores venteliste, så husk at opdatere skolen med evt. nye oplysninger om kontaktoplysninger og mailadresse.
    Morten Asmussen den 08-12-2017
    Nyhedsbrev 8. december

Der har været travlhed for 9. klasserne, der hele ugen har prøvet kræfter med projektopgaven. Det er blevet til mange spændende besvarelser, som jeg glæder mig til at læse og bedømme sammen med Ditte og Kasper.
    I 10. klasse har vi haft de første gæster inde – elever, der gerne vil gå her i 10. næste år. De deltager fint i undervisningen og viser gode takter.
    I går var en ret så festlig dag; SFO havde arrangeret bedsteforældredag for indskoling og mellemtrin. Der blev sunget og vist forestilling og drukket kaffe og spist juleboller i stor stil.
    Skolens Lucia-piger har været på farten og har blandt andet været på besøg hos Theodor Thams, der var skolens leder fra 1989 til 2001.

Husk nu cykellygterne! Om morgenen kan skolepatruljen tælle ganske mange elever, der kommer cyklende til skolen uden lys på cyklen. Der er en trend med løbehjul for tiden, hvilket er fint, men de er nærmest usynlige i morgentrafikken, hvis ikke der er lys på.
    Fra nu af er det mørkt om morgenen ved skolen. Jeg har indskærpet eleverne at fare med lempe ved indkørslen til cykelparkeringen. Derfor er det vigtigt, at der er lys på cyklerne og hjelm på hovedet.

Hurtig aflevering af børn om morgenen (”mut og smut”) foregår i vigebåsen foran skolen. Husk: Ingen tre-punkts eller U-vendinger foran skolen uanset tidspunkt. Det bliver efterhånden bedre kan jeg se, når jeg står ved porten om morgenen.

Skrevet af Morten Asmussen den 08-12-2017

Morten Asmussen den 22-11-2017
    Til elever og forældre.

Onsdag d. 20. december afholdes julegudstjeneste i Christianskirken.

Gudstjenesten er delt i to:

0. klasse –   5. klasse kl. 17.00
    6. klasse – 10. klasse kl. 18.30

Programmet for selve gudstjenesten vil igen i år blive et samarbejde mellem vores dygtige elever under ledelse af Michael Fleischhauer og Christianskirken.

Eleverne har mødepligt og er velkomne til at tage forældre med.

Det er en god anledning til at ønske hinanden en rigtig glædelig jul.

Pia, Helle og Morten

• 13-12-2017