Morten Asmussen den 11-04-2018
    Efter forældrekredsmødet består bestyrelsen nu af Sven Jensen (formand), Michelle LeAnn Ragar Rohrlack (næstformand), Gunhild Kjærgaard-Andersen , Carl Christian Mikkelsen og Tom Toft Kragh.

Morten Asmussen den 20-04-2018
    Nyhedsbrev 20. april 2018

Så kom da foråret med lune vinde og masser af anemoner, det står og pynter på kontoret. Tak for dem, 10. klasse.
    5. klasse og Ditte og Tommy har haft en dejlig solbeskinnet tur til Ribe og hilser mange gange.
    I dag har vi haft elever fra 4. og 6. klasse afsted til korstævne i Tinglev, vi håber de har haft en god dag. 8. klasserne har været i ilden med årsprøver. Det har været godt at prøve, hvordan det er med en mundtlig/praktisk prøve, inden det for alvor gælder.

Denne eftermiddag var jeg forbi Anne Luise Skovmand med blomster som tak for den store hjælp, hun har ydet skolen med 0. klasse og billedkunst timer i 3., 4. og 5. klasse. Jeg skulle hilse mange gange og sige tak for en god stund på skolen med nogle søde børn. Anne Luise er nu på vej mod andre spændende opgaver, og vi ønsker hende held og lykke.

Morgentrafikken har været tilset af Sønderborg Politi, der har været her med tre betjente onsdag og torsdag. Der er helt generelt ros til forældre, der klarer ”the school run” på flot vis. Også elever på cykel klarer det flot. Enkelte elever og forældre har fået lidt vejledning om bedre måder at færdes og parkere, og vi på skolen har fået vejledning i muligheder for bedre skiltning, hvilket vi nu vil drøfte med Sønderborg Kommune.
    Farten på den øvrige trafik på vejen af borgere i kvarteret er desværre ofte for høj, og der er farlige situationer ved fodgængerfeltet. Derfor har politiet besluttet at indsætte en fotovogn i den kommende uge.

Indsatsen har desværre haft en meget kedelig uønsket effekt, hvor politiet blev udsat for tilråb af et par elever. Det er blevet håndteret prompte på skolen og har fået konsekvenser for de pågældende elever.

Tilslut noget mere glædeligt: Der var fint forældrefremmøde til ny 0. klasses eftermiddagskaffe i går torsdag, hvor vi fik en snak med mange forældre i solskinnet, og beundrede de fine kridttegninger i skolegården.
    Jeg ønsker alle en dejlig solrig weekend – måske på stranden – måske i haven.

Morten Asmussen den 15-11-2017

Er du opskrevet på vores venteliste, så husk at opdatere skolen med evt. nye oplysninger om kontaktoplysninger og mailadresse.
  • 26-04-2018
    Forskningens døgn Alsion · 7AA · 7BB