Om SFOen.

Privatskolen Als’ skolefritidsordning har åbent alle skoledage fra kl. 6.30 til 8.00 og igen fra 11.35 til 17.00.

På hverdage, hvor der ikke er normal skolegang, er fritidsordningen åben fra kl. 6.30 til 17.00.
Fritidsordningen er lukket i ferier ( ferieplan ses på skolens hjemmeside ). Pris pr. dag er 50,00 kr.

Fritidsordningen er åben for elever fra bh. klassen til og med 4. klasse, der har behov og lyst til
at benytte tilbuddet. Tilmelding sker ved begyndelsen af et skoleår.

Fritidsordningens formål er at skabe en atmosfære af tryghed og trivsel, at skabe rammer,
der bevirker, at børnene gennem sociale og kreative aktiviteter får mulighed for at udvikle
sig harmonisk hver for sig og i samspil med andre, således at færdigheder indlært gennem
skolegangen videreudvikles ved kreative og lystbetonede aktiviteter.

I løbet af skoleåret arrangeres ture i svømmehallen, udflugter, hytteture samt overnatningsture.