Skolebestyrelsen

Gunhild Kjærgaard-Andersen

Adresse: Friheds Alle 8, 6400 Sønderborg
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg hedder Gunhild Kjærgaard-Andersen og er mor til Erik årgang 2007. Jeg er speciallæge i anæstesi og nu ansat som overlæge på anæstesiafdelingen på Kolding Sygehus samt akutlæge på lægebilerne i Sønderborg, Åbenrå og Kolding. Jeg arbejder for, at Privatskolen Als skal være en god arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og har mulighed for at udvikle sig, idet det er grobund for børnenes trivsel og faglige læring. Jeg støtter fuldt op omkring skolens gode værdier med høj faglighed. Både den boglige og ikke mindst den sociale faglighed, hvor man med gensidig respekt for hínanden udvikler sig i en god og ansvarlig retnig.

Tom Toft Kragh

Adresse: Prins Henriks Avenue 6, 6400 Sønderborg
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg hedder Tom Kragh, jeg er far til Sidsel i 0. klasse, og er nyeste medlem i Skolebestyrelsen her fra april 2016. Jeg er 46 år gammel og arbejder som Udviklingschef ved OJ Electronics her i Sønderborg. Jeg er far til fire, og udover Sidsel her på skolen, har jeg Ditte på 4 år, som jeg forventer også starter på skolen her om et par år, og drengene Victor og Jonas på 10 og 16 år. Jeg kommer til at færdes på skolen i mange år, og har derfor valgt at engagere mig aktivt i skolens virke, og vil lægge tid og kræfter i skolebetyrelsens arbejde. Jeg arbejder for at vores skole fortsat udvikles, og forbliver en robust og god skole for alle. En skole hvor højt indlæringsniveau fra dygtige motiverede medarbejdere går hånd i hånd med et godt socialt miljø, og høj trivsel.....de bedste rammer for vores børn, medarbejdere, ledelse og forældre.

Carl Christian Mikkelsen

Adresse: Søndre Landevej 7, 6400 Sønderborg
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Mit navn er Christian Mikkelsen. Jeg er 44 år gammel og er gift med Rikke-Louise. Jeg er far til Johannes i 9.kl., Agnes i 5.kl., Ingrid i 1.kl. og Dagmar i nye 0.kl. Jeg arbejder ved Danfoss, hvor jeg til dagligt har ansvaret for Teknologi-udvikling og investeringsprojekter i seks Danfoss fabrikker globalt. Struktur, præsicion og opbygning af faglige kompetencer er nøgleord i denne sammenhæng. Gennem det seneste år har vi som familie set en rigtig sund udvikling på Privat Skolen Als – en udvikling, jeg gerne vil se fortsætte. Jeg har desuden særlig interesse i udvikling af skolens fysiske rammer. Jeg ønsker høj trivsel for både børn og voksne, så Privatskolen Als fortsat vil være det foretrukne sted at lære og være. Mvh Christian