Opslagstavlen

 • ikon
  Bliver der strejke eller lockout?

  Læs venligst i vedhæftede om situationen og dens evt. indvirkning på skolen.
  Sidst i uge 12 vil vi orientere yderligere om skolens beredskab.

  Venligst, Morten
  Morten Asmussen den 12-03-2018
 • ikon
  Nyhedsbrev 16. marts 2018
   
  Ugens store begivenhed har været forårskoncerten med indlagt børnemusical. Igen i år trak arrangementet fulde huse, og der var sandelig også et spændende program at lægge øre og øjne til. En charmerende musical med dygtige skuespillere, sangere og musikere og en fin koncert med flot progression fra de yngste på blokfløjte og klaver, til de ældste i sammenspilsgrupperne med aktuel rock- og popmusik. Det har været en flot indsats der har været ydet af lærere såvel som elever.
  Ellers har der været lidt stille i ugen, hvor 8. klasse har været på introduktionskursus på ungdomsuddannelserne. 10. klasse har haft gæstelærer i økonomi – måske for at få finanserne på plads inden næste uges tur til Berlin.
  Ved fredagens morgensamling fortalte elever fra 7. klasse om deres oplevelser på Talentcamp, og i aften er 6. klasse i gang med en videonat.
  Og så vil vi allerede nu løfte sløret for vores arrangement af skolens 30 års fødselsdag fredag 6. april:
  Vi har planlagt en aktiv dag i samarbejde med Sundeved Efterskole, hvor vi skal have en masse sportslige aktiviteter, som vi vil vise til forældrene som afslutning. Overvej derfor allerede nu, om du kan besøge os på Sundeved Efterskole d. 6. april kl. 13-13.30. I den kommende uge får alle en specifik invitation med program.
   
   
  Morten Asmussen den 16-03-2018
 • Vi har en ledig plads i vores nuværende 0.klasse.
  Kontakt os for yderligere informationer.
  Susanne Hvid den 20-09-2017